Informatii cu privire la concursuri.

Go down

Informatii cu privire la concursuri.

Post by Alex on Thu Feb 04, 2016 11:16 pm

Sunt sigur ca multi dintre voi se intreaba la ce se refera cu adevarat aceste concursuri, si care este scopul acestora. Ei bine, aici veti gasii raspunsul la intrebarile voastre.
Aceste concursuri sunt organizate o singura data pe saptamana, in ziua de duminica, dupa castigarea a catorva war-uri. La aceste concursuri, staff-ul care administreaza acest clan(liderul si co-liderul) vor face un giveway la care vor putea participa membrii acestui clan cat si membrii clanului care au pierdut war-ul cu noi(doar daca itemele pariate de catre ei sunt puse in acel giveway). Dupa cum am scris anterior, la aceste giveway-uri se vor da niste iteme castigate la war-uri(x1 item = 0.03$). La fiecare war, membrii clanului care participa la war(impreuna cu liderul si co-liderul) sunt obligati sa puna in joc, fiecare dintre ei, un item in valoare minima de 0.03$. Aceasta regula se aplica si la clanul nostru, la fel si noi cat si membrii nostri, vom pune in joc fiecare un item in valoare de 0.03$. Clanul care iese invingator, pleaca acasa cu itemele pariate de acestia + itemele castigate de la echipa adversa.Code:
Concursurile sunt neorganizabile in acest moment. Acest lucru este temporar, pe o perioada nedeterminata. Cand se vor organiza, veti fi anuntati.

Alex

Posts : 11
Join date : 04/02/2016

View user profile http://ekteam.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum